Kuhinja VILLALUX … prva simpatija

Na voljo v 11 barvah ter izvedbi mat, sijajna in akril visoki sijaj. Vrata v mat izvedbi so izdelana iz visoko kakovostnega ultrapasa s sprednje strani.

Kuhinja LINEA … mladostno sveža

Na voljo v dveh barvah, v beli ali magnoliji. Vrata iz iverala debeline 18 mm, oplaščena s folijo visoki sijaj in obrobljena z ABS-trakom debeline 1,5 mm.

Kuhinja LIVING … večno moderna

Na voljo v laku – mat ali visokem sijaju. Vrata so iz mediapana v 8 barvah in z ročaji po izbiri. Pri lakirani izvedbi so vrata zaobljena.

Kuhinja LaCORTE … enostavno domača

Na voljo v kar 23 različnih barvah. Bogata ponudba ročajev in dekorjev. Možno izbirati izredno trajne protidrsne podloge v 4 barvah.

Kuhinja TOPLUX … predrzno privlačna

Na voljo v 22 barvah v laku – mat ali visokem sijaju in akrilu visoki sijaj. Ročaj integriran v vrata v ALU-izvedbi ter sijajni ali mat izvedbi.

Kuhinja CHROMFORM … zapeljivo nežna

Na voljo v 22 barvah v laku – mat ali visokem sijaju in akrilu visoki sijaj. Ročaj integriran v vrata v sijajni ali mat izvedbi polkrožne oblike.

Kuhinja GRANADA … kradljivka pogledov

Na voljo v 3 barvah, in sicer v lak beli visoki sijaj, magnoliji in sivi mat. Ročaj je integriran v vratih debeline 22 mm.

Kuhinja LANDHAUS … pridih podeželja

Na voljo v ekskluzivni mat izvedbi barve slonovine. Robovi so patinirani, posebne zaključne in okrasne letve pa ji dajejo poseben šarm.

Kuhinja ALTTIROL … nostalgična privlačnost

Vrata so izdelana iz masivnega smrekovega lesa. Površina je lakirana in vrata so zaobljena na vseh štirih straneh.

Kuhinja BRETAGNE … pravljično lepa

Vrata so izdelana iz MDF-plošče debeline 22 mm bele barve in jih krasi 9-centimetrski okvir, ki ji daje klasičen videz.

Kuhinja SILBERMOND … čas neskončnosti

Na voljo v laku – mat ali visokem sijaju (6 barv). Dizajnerski ALU-profil omogoča odpiranje vrat in doseže poseben videz.

Kuhinja INTERLINE … poletna vročica

Na voljo v 23 barvah – mat, furnir, lak, akril.

Kuhinja TECFORM … pomladno prebujanje

Izbirate lahko med dvema barvama – lak bela ali magnolija visoki sijaj. Vrata so iz MDF-mediapana, večplastno lakirana, obrobljena z ABS-trakom debeline 1,5 mm.

Kuhinja CLASSICO … jesenska pripoved

Na voljo v mat izvedbi barve jabolka. Vrata so izdelana iz MDF-plošče in prelepljene s folijo.

Kuhinja BRUNEI … pomladno veselje

Na voljo v 2 barvah – v beli in magnoliji visoki sijaj. Vrata so lakirana s poliestrskim lakom z devetimi nanosi. Zgoraj in spodaj so vrata zaobljena s 6-milimetrskim polmerom, s strani pa s 3-milimetrskim.