ODLIČNO NI DOVOLJ DOBRO

AEG

Znamka AEG obstaja zato zato, da na novo definira, kaj pričakujete od svojih gospodinjskih aparatov, zato izzivajo ​​meje vsakdanjega življenja. 
Odkrijte nove
dimenzije okusa

Rešitve vam pomagajo razširiti svoje znanje v kuhinji in izboljšati okus. Z inovacijami, kot je kuhalna plošča SensePro, ne samo, da lahko kuhate z natančnostjo, da pomagate ohraniti hranila, teksturo in okus iz sestavin, temveč boste tudi prihranili energijo. In ko končate z jedjo, ne skrbite, da bi se sklonili k pomivalnemu stroju – ComfortLift dvigne pomivanje posode na povsem novo raven in vam prinese košaro za hitro in udobno nalaganje.

VAŠ POPOLN PARTNER PRI KUHANJU


KUHALNE PLOŠČE

Indukcijska kuhalna plošča vam pomaga najbolje izkoristiti vaše kulinarične veščine. Segreje se hitreje kot katerakoli druga plošča, zaradi česar se lahko takoj posvetite kuhanju. In natančne nastavitve so preproste, zato lahko brez skrbi uporabite tehnike, kjer je prava temperatura bistvena.

NAREJENA ZA VSAKO PRILOŽNOST

FlexiBridge je popoln, ko potrebujete največjo prilagodljivost kuhalne plošče. Nudi vam možnost, da kombinirate do 4 kuhališča z enakomerno in natančno porazdelitvijo toplote. Ne glede na to ali kuhate za veliko družinsko srečanje ali veliko majhnih jedi, ki morajo biti pripraljene hkrati, FlexiBridge ima možnosti uporabe za vsako priložnost.

Pomivalni stroji

OD KOTA DO KOTA. POKRITO.

Prepričani ste lahko, da bo v naših pomivalnih strojih vsak namizni pribor ostal brezhiben — ni važno, kako občutljiv je. Edinstvena satelitska oblika pršilne ročice zagotavlja učinkovito pomivanje in izpiranje vsakič znova. Dvojni mehanizem vrtenja nudi trikrat boljšo pokritost pršenja, kot običajna pršilna ročica. Tako voda doseže tudi najbolj nedostopne kote v stroju.


tehnologija AirDry

NARAVNO SUŠENJE

Poskrbite, da bo vaša posoda vedno popolno posušena s tehnologijo AirDry. Nova tehnologija v naših pomivalnih strojih ProClean™ uporablja naraven pretok zraka, da je vaša posoda povsem suha in brez madežev. 10 minut pred koncem programa se vrata samodejno odprejo, kar omogoča pretok zraka. Tako prihranite čas, zmanjšate stroške za energijo, posoda pa je brezhibno čista.

Hladilniki

SVEŽI OKUSI, KI VAM VZAMEJO SAPO

Ustvarjanje fantastičnih jedi zahteva najokusnejše sestavine. So osnova vsakega odličnega obroka. Okus pa je odvisen od svežine in načina shranjevanja živil. A zaradi različnih načinov prehranjevanja in okusov ima vsak drugačne potrebe po shranjevanju.

sistem TwinTech

OHRANJENA NARAVNA SVEŽINA

Naš hladilni sistem TwinTech poskrbi, da so najboljši okusi, ki jih nudi narava, ohranjeni na optimalni temperaturi. Vse od zelenega ohrovta do kumar ostane kar najbolj sveže dalj časa. Listi in jabolka so bolj hrustljavi, in vse je okusnejše. Prostoren predal pomeni tudi, da je v primeru, če kupite veliko svežih živil, vedno prostor, da takšna tudi ostanejo.

sistem shranjevanja CustomFlex®

PRILAGODLJIVO VSAKEMU OKUSU

Hladilnik prilagodite natanko svojemu okusu z modularnim sistemom shranjevanja CustomFlex®. Predelke na vratih lahko v trenutku spremenite in premaknete, kar vam zagotavlja popolno prilagodljivost. Sponke za zelišča. Prozorni predali za sire. Varne police za mlečne izdelke, omake in začimbe.