Prihodnost je tukaj

Airforce

Airforce je mlado, dinamično ter povsem italijansko podjetje, osredotočeno na profesionalne kuhinjske nape in indukcijske kuhalne plošče.
KDO JE AIRFORCE?
Profesionalne nape in indukcijske kuhalne plošče

Ekipa se zaveda težav globalnega trga in vidi to kot izziv, saj želijo biti vodilni v svoji panogi, kar pa skušajo podkrepiti z rezultati, ki temeljijo na tesnem sodelovanju ter podpori najnovejše tehnologije.Čeprav je Airforce italijansko podjetje, je prav tako odprto preostalim delom sveta. So priznani na domačem ozemlju, kjer se je kuhinjska napa rodila v 70. letih prejšnjega stoletja in od koder je postala eden najpomembnejših gospodinjskih aparatov po vsem svetu.

Popolna fuzija

ZAKAJ AIRFORCE?

Ker gre za podjetje, ki je sestavljeno iz ljudi z dolgoletnimi izkušnjami v proizvodnji kuhinjskih nap in sesalnih mehanizmov. S široko ponudbo kuhalnih plošč in kuhinjskih nap lahko zadovoljijo potrebe vsakega naročnika kjerkoli po svetu. Izdelke so v celoti oblikovali, razvili in izdelali znotraj podjetja. Na področju kakovosti, oblikovanja in inovacij so se pripravljeni soočiti z vsakim izzivom.

Crisalide

Inovativen večnamenski sistem

Airforce Crisalide je inovativen večnamenski sistem, ki v enem samem elementu združuje zelo učinkovit sistem za filtriranje hlapov in vonjav ter sistem LED osvetlitve.

Prestižna linija

Aspira Induction

Prestižna linija Aspira Induction je zasnovana za tiste, ki želijo izbrati edinstveno rešitev za kuhinjo: indukcijsko kuhalno ploščo z vgrajeno napo. Njihova nova družina izdelkov je popolna kombinacija indukcijske kuhalne plošče ter integrirane nape s padajočim sesanjem pare. Naložba v hitro in visoko zmogljivo napravo. 


Airforce Aspira

4 različne vrste vgradnje

Izdelki Airforce Aspira Induction imajo 4 različne vrste vgradnje, da se bolje prilagodijo obliki vsake kuhinje in vam omogočajo, da izberete najprimernejšo vrsto sestave za vaše pohištvo.

KUHINJSKE NAPE

Popolno kroženje zraka

Stenske, otočne, stropne, pultne ali vgradne kuhinjske nape: vsi modeli so zasnovani tako, da ustrezajo posebnim funkcionalnim potrebam in potrebam pohištva ter zagotavljajo popolno kroženje zraka v vseh vrstah okolja. Izbira najbolj ustrezne nape zahteva veliko pozornosti, saj mora zahtevati veliko potrebam. 

INDUKCIJSKE KUHALNE PLOŠČE

Indukcijska kuhalna plošče z napo

Linija Integra je za vse tiste, ki jim je najljubša tradicionalna kombinacija indukcijske kuhalne plošče in nape kot posamezna kuhinjska elementa. Indukcijske kuhalne plošče Airforce so na voljo v velikostih 78 in 90 cm. Sistem Integra omogoča popolno simbiozo med napo in indukcijsko kuhalno ploščo. Indukcijska kuhalna plošča se prek radijskih frekvenc povezuje s kuhinjsko napo.