Pametni danes. Pametni jutri.

Bosch

Novi hišni aparati Bosch s funkcijo Home Connect v vašem domu odpirajo povsem nove možnosti.

Pametni danes.
Pametni jutri.

Novi hišni aparati Bosch s funkcijo Home Connect v vašem domu odpirajo povsem nove možnosti. Zdaj lahko vse vaše aparate povsem priročno nadzirate in z njimi upravljate na daljavo s pomočjo pametnega telefona ali tablice, s čimer bo zagotovljeno še lažje vsakdanje življenje – in seveda tudi popolni rezultati.

Nova funkcija Home Connect

Za lažji vsakdanjik

Po zaslugi nove funkcije Home Connect je vse več aparatov Bosch zdaj zmožnih poskrbeti še za lažji vsakdanjik. Tehnologija Home Connect je zasnovana kot odprt sistem in bo vašo izkušnjo z Bosch izdelki po zaslugi novih storitev in funkcij še dodatno obogatila. Po zaslugi “HelloFresh” lahko na primer njihove recepte prenesete neposredno na vašo pečico Bosch, ki nato avtomatsko poskrbi za idealne nastavitve pečenja.

Aplikacija

Vsestranska pametna rešitev

Vsestranska pametna rešitev: Home Connect vam pri hišnih aparatih Bosch tudi priskoči na pomoč, če kaj ne deluje 100%. Aplikacija Home Connect vam priskrbi koristne nasvete in trike, s katerimi bi morali dobiti odgovor na vsa vaša vprašanja. V nasprotnem primeru vas bo klicni servis Home Connect preusmeril v službo za pomoč strankam, ki je vedno pripravljena s pravimi odgovori in rešitvami.

Popoln nadzor

Pripravljeni na prihodnost

Ne glede na to, ali želite med nakupovanjem živil preveriti vsebino vašega hladilnika, pripraviti kavo neposredno iz postelje ali segreti pečico na poti domov, vam Home Connect daje popoln nadzor nad vašimi hišnim aparati Bosch: hladilniki, kavni aparati, pečice, nape in kuhalne plošče.

Parne pečice

Ohranite vitamine s kuhanjem na pari

Kuhanje na pari je ena od najboljših metod za ohranjanje vitaminov, ki se zlahka uničijo, kot so vitamin C in številni vitamini B. Ker vaša zelenjava in druga živila med kuhanjem na pari ne pridejo v stik z vodo, se ohrani več vitaminov in mineralov. Jedi prav tako ohranijo tudi poln okus, saj jim ni treba dodajati maščobe ali olja. Parne pečice so prva izbira za ljudi, ki radi jedo zdravo.

Kuhalne plošče

Preprečite nastanek škodljivih snovi

Kuhalne plošče Bosch s senzorjem praženja PerfectFry nadzirajo in uravnavajo optimalno temperaturo olja za cvrtje različnih jedi. Tako vam pomagamo preprečiti nastanek škodljivih snovi in pri tem zagotoviti odlično hrustljavost. Zato so pri Bosch-u razvili kuhalne plošče s sistemom PerfectFry, ki avtomatsko nadzira in uravnava optimalno temperaturo za segrevanje olja do ustrezne točke – še preden se lotite cvrenja.

Pomivalni stroji

Higienska čistoča

Ko ima vaša družina visoke zahteve glede higiene, mora biti vaša posoda več kot le čista. Pomivalni stroji Bosch s sistemom HygienePlus povišajo temperaturo izpiranja, s čimer odstranijo ostanke bacilov in bakterij ter poskrbijo za higiensko čiste rezultate. Prihranite energijo s pomivalnimi stroji PerfectDry.

Hladilniki

Ohranite živila sveža dlje

Hladilniki z zamrzovalnikom s sistemom VitaFresh za ohranjanje svežine ponujajo dve različni klimatski coni za ohranjanje daljše svežine živil. S pomočjo dveh nastavitev ju lahko enostavno prilagodite na idealno stopnjo svežine ter ohranite popolne pogoje za shranjevanje, neodvisno od preostalega hladilnika. Predala sta idealna za shranjevanje rib in mesa ter sadja in zelenjave. Tako boste imeli na voljo več svežih živil, zavrgli pa jih boste manj.

Živi
#LikeABosch

Zaradi hitrega tempa sodobnega življenja pogosto pozabimo nase. Zato je Bosch razvil hišne aparate, ki vam pomagajo živeti zdravo in trajnostno. Pameten pralni stroj, ki točno odmerja detergent. Hladilnik, ki svežo hrano ohranja dlje svežo. Pomivalni stroj, ki pere še posebej higiensko. Parne pečice za pripravo zdravih in uravnoteženih obrokov, bogatih z vitamini. Odkrijte te in številne druge inovativne rešitve ter obvladajte svoj vsakdan #LikeABosch.