Kakovost brez kompromisov

Gorenje

Priznana slovenska znamka GORENJE se lahko pohvali s prestižnim mednarodnim odličjem Best Buy Award.
Najboljše razmerje med kakovostjo in ceno v kategoriji bele tehnike in gospodinjskih aparatov.

Pri nas nenehno skrbimo za zanesljivo in preverljivo kakovost brez kompromisov, zato smo na prejeto odličje in prestižen status, ki ga le to prinaša, še posebej ponosni. Kakovost naših izdelkov je naše osnovno poslanstvo in osvojena nagrada Best Buy Award je še ena potrditev, ki priča o kakovosti naših izdelkov. Ker verjamemo v našo kakovost, svojim kupcem ob nakupu izbranih gospodinjskih aparatov bele tehnike blagovne znamke Gorenje, kupljene v Sloveniji, zagotavljamo 5 let garancije.

MI KUHAMO.
VI ŽIVITE.

NOVA GENERACIJA PEČIC

Ker vemo, da želite svoje dneve izkoristiti kar se da najboljše, smo za vas izdelali nove vgradne pečice Gorenje OptiBake, ki ponujajo številne funkcije, s katerimi bo vaše kuhanje lažje in prijetnejše.

Čiščenje brez truda

Izbrane pečice imajo funkcijo pirolize, ki omogoča izredno učinkovito pirolitično čiščenje pri visokih temperaturah brez truda.

Samodejno uravnavanje temperature

Koračno pečenje omogoča samodejno uravnavanje temperature. Prav zaradi tega so jedi sočne in popolno pečene. Ker odpiranje vrat med peko ni potrebno, pomeni to tudi dodaten prihranek energije.

Prihranek časa in energije

Napreden sistem kroženja zraka enakomerno razporedi paro in poskrbi za posebno mehkobo in nežnost vaših jedi. Omogoča proces kuhanja brez prekinitve − to pomeni prihranek časa in energije, pa tudi rezultati kuhanja so boljši.

Indukcijska kuhališča Gorenje

Več površine

Ne glede na to, ali pripravljate obrok zase ali za celo družino, z indukcijskimi kuhališči Gorenje bo vaša izkušnja kuhanja vedno popolna in v koraku s časom. Potrebujete večjo površino za kuhanje? Samo vklopite AreaFlex funkcijo in uživajte ob kuhanju na dvojni površini. Naše kuhinjske plošče vas bodo navdušile s pestrim naborom izpopolnjenih funkcij za preprosto upravljanje kuhalne površine.

Dekorativne nape

Osvežen zrak

Naj se veselje do kuhanja ne pozna po vonju vašega prostora. Dekorativne nape Gorenje delujejo tako, da bo vaš zrak optimalno prečiščen že med ustvarjanjem mojstrovin v kuhinji. Izbrane nape Gorenje imajo tudi možnost uporabe funkcije za povečan pretok zraka PowerBoost, ki iz prostora intenzivno odsesa zrak, nasičen s paro in vonjavami in ga osveženega vrne v prostor .
Retro linija

Dobri stari časi

Z našo novo kolekcijo gospodinjskih aparatov linije Retro lahko podoživite brezskrbne trenutke. Naša nova Retro linija je kombinacija osupljivega vintage dizajna in napredne tehnologije. Odkrijte hladilnike in male gospodinjske aparate, ki bodo popolnoma zadovoljili potrebe vašega vsakdana. Naša Retro linija vam ponuja novo tehnologijo v brezčasnem dizajnu. Ohranite svoje spomine sveže.