Vrhunski, pametni, tehnološko napredni

Master Kitchen

V Italiji oblikujejo gospodinjske aparate, ki kombinirajo kakovost in lepoto, funkcionalnost in obliko, izvedbo in strast ter so namenjeni ljudem, ki iščejo izdelke in dodatke, ki odgovarjajo njihovi viziji kuhinje.

Vrhunski, pametni, tehnološko napredni.

Master Kitchen aparati imajo namen, da vas spremljajo in vam pomagajo pri vašem raziskovanju svoje ustvarjalnosti ter pri utrjevanju vaših izkušenj v kuhinji. Pečice, mikrovalovne pečice, kuhinjske plošče, kuhinjske nape, pomivalni stroji, hladilniki. Master Kitchen vam ponuja veliko izdelkov, ki jih lahko izberete ločeno ali kot komplet, za celovito vizijo vaše kuhinje. Estetski gospodinjski aparati so zasnovani tako, da ustrezajo različnim vrstam kuhinj, od klasičnih do modernih, z mislijo na sodoben dizajn, v širokem spektru oblik, barv in materialov.


Ključ za uspeh vsakega recepta

VGRADNE PEČICE

Pečice Master Kitchen kombinirajo visoko inovativne tehnologije s tradicionalnimi funkcijami, tako da lahko preprosto in z nizko porabo energije pripravljate zdrave in okusne jedi. S pomočjo Master Kitchen pečice lahko pečete različne jedi istočasno, jih parite ali pospešite hitrost kuhanja z mikrovalovi. Lahko pa tudi eksperimentirate z neskončnimi možnostmi, ki jih ponuja kombinacija teh in tradicionalnih funkcij pečenja, da odkrijete tisto, ki je najbolj prikladna vašemu receptu. Sam proces kuhanja ni vse. Ergonomičnost, varnost in čistoča so enako pomembni dejavniki pri izbiri vaše popolne pečice: tiste, s katero ne izgubljate časa in vam ne povzroča skrbi.

Hitro, natančno, varno.

INDUKCIJSKE KUHALNE PLOŠČE

Električne indukcijske kuhalne plošče se že leta uporabljajo v profesionalnem svetu, zdaj pa prihajajo tudi v domače gospodinjstvo. Okusi in rezultati kuhanja se ne razlikujejo od kuhanja na klasičnih kuhalnih ploščah, s tem da je učinkovitost kuhanja večja. Gladka steklokeramična površina indukcijske kuhalne plošče poleg tega, da izboljša uporabnikovo izkušnjo, prinaša v kuhinjo tudi posodobitve.

Elegantne in funkcionalne

KUHINJSKE NAPE

Elegantne in funkcionalne kuhinjske nape omogočajo bolj zdrav in prijeten zrak v prostoru, pa naj bo med kuhanjem ali po kuhanju. Kakovost časa, ki ga preživite v kuhinji, se tudi bistveno izboljša. Dekorativne nape so popolna mešanica dizajna, kakovosti in funkcije. Master Kitchen nape so učinkovite: porabijo malo električne energije ter so preproste in intuitivne za uporabo. Zelo so tihe: delujejo tiho tudi pri najvišjih hitrostih, kar je pomembno, saj je kuhinja prostor, kjer se največ pogovarjamo.

Velika vsestranskost

PLINSKE KUHALNE PLOŠČE

Plinske kuhalne plošče Master Kitchen so odličen primer, kako je možno posodobiti celo najbolj tradicionalen izdelek in ob enem jamčiti za visoko kakovost ter hitro in profesionalno delovanje. Narejene so iz jekla, kaljenega stekla ali steklokeramike. Posebnost naših plinskih kuhalnih plošč je njihova velika vsestranskost, zaradi česar jih lahko vgradimo v katero koli kuhinjo.

Ena skrb manj

POMIVALNI STROJI

Tistemu, ki ljubi kuhanje, ni več treba skrbeti za pomivanje posode, in sicer zaradi naprednega delovanja in nizke porabe. V skladu z razvojem okusa in dizajna so naši pomivalni stroji zasnovani tako, da izboljšajo vsako kuhinjo, tudi najsodobnejšo. Izbrani materiali in inovativne komponente pomenijo, da so naši pomivalni stroji nepremagljivi glede zmogljivosti, porabe in hrupa. Master Kitchen pomivalni stroji so prilagodljivi in pametni gospodinjski aparati, zahvaljujoč brezhibnim rezultatom čiščenja, velikemu številu programov in sušilnem sistemu, ki ne pušča sledi. Varnost je zagotovljena z vrhunskimi sistemi, ki ščitijo tudi najbolj kritične dele izdelka.


Majhna poraba energije

VGRADNI HLADILNIKI

Neobhodna naprava vsake kuhinje; hladilnik je bistvenega pomena za pravilno skladiščenje sveže in zamrznjene hrane, da jo lahko hranimo dlje časa. Serija Master Kitchen inovativno pristopa k tej nujni potrebi, in to z majhno porabo energije. Čeprav so vgradni hladilniki na prvi pogled zelo podobni, vsak hladilnik je drugačen, da se lahko prilagodi različnim praktičnim in estetskim potrebam kuhinj, v katere bo postavljen.