največji svetovni proizvajalec gospodinjskih aparatov

Midea

Midea je zavezana izboljšanju življenja na osnovi načela “Ustvarjanje vrednosti za kupce”.

PAMETNE ZAMISLI POSTANEJO BLEŠČEČI REZULTATI

Za nas je dizajn potovanje, z začetkom pri razmišljanju oblikovalcev do binarnih kod  super računalnikov in s končnim ciljem, v rokah inženirjev:  INOVATIVNO, ZANESLJIVO, BREZ NAPORA, SODOBNO. Midea se z željo, da bi izboljšala izdelke in storitve in polepšala ter izboljšala življenje, osredotoča na nenehne tehnološke inovacije. Vsako leto osvoji Midea na različnih svetovnih razstavah več kot 40 nagrad za oblikovanje, kot so Reddot, iF in Good Design Award.

Za pripravo živil in sodoben način življenja

PEČICE

Naj postanejo vaš navdih pečice Serije G3, sodobna linija vgradnih pečic, ki kombinira elegantno zasnovo z resnično koristnimi funkcijami, zagotavlja sodoben način priprave hrane, prilagojen hitremu tempu življenja, ter omogoča bolj sveže, hitrejše in bolj zdrave obroke za vso družino. Serija pečic G3 ve, kaj potrebujete in kako to želite – od zdravega kuhanja na pari do preprostega čiščenja s pirolitično tehnologijo.

Elegantna zasnova

VGRADNE MIKROVALOVNE PEČICE

Vgradne mikrovalovne pečice so danes nepogrešljiv aparat v vsakem gospodinjstvu. Olajšujejo vsakodnevno delo in zadovoljujejo naraščajoče potrebe po okusnih, toplih obrokih ljudem, ki so zaposleni in nenehno v gibanju. Opremljene z uporabniškimi funkcijami, izvirajočimi iz naprednih tehnologij, se vgradne mikrovalovne pečice neopazno prilegajo vsaki kuhinji in zagotavljajo dovršeno izkušnjo kuhanja.


Za začetnike in profesionalce

VGRADNE KUHALNE PLOŠČE

Za začetnike in profesionalce, za vašo sanjsko kuhinjo. Uživajte v neskončnih možnostih kuhanja z indukcijsko, steklokeramično ali plinsko kuhalno ploščo Midea. Indukcijska in steklokeramična plošča s 4 kuhalnimi polji in plinska plošča s 4 ali 5 kuhalnimi polji omogočajo fleksibilno rokovanje z veliko in majhno posodo in enostavno pripravo raznovrstnih jedi.

Hitre, natančne, varne

INDUKCIJSKE KUHALNE PLOŠČE

Hitre, natančne, varne Že leta v uporabi v profesionalnem svetu premikajo indukcijske kuhalne plošče mejnike tudi v gospodinjstvih. Okusi in rezultati se ne razlikujejo od tradicionalnih kuhalnih plošč, toda učinki kuhanja so v nasprotju z njimi vrhunski. Ker niso nikoli vroče, so zato mnogo varnejše za uporabo kot plošče z grelniki ali odprtim plamenom. Gladka steklokeramična površina indukcijske plošče ne le izboljša uporabniško izkušnjo, temveč zagotavlja tudi inovativni in sodobni odraz kuhinje. Enostavno čiščenje. Zaradi gladke in ravne površine brez vdolbin je čiščenje indukcijskih plošč enostavno in hitro.


Enostavno za čiščenje

STEKLOKERAMIČNE PLOŠČE

Električne steklokeramične kuhalne plošče se za razliko od standardnih električnih plošč odlikujejo po gladki površini, ki je enostavna za čiščenje. Čeprav so manj učinkovite od indukcijskih, pa lahko s steklokeramičnimi ploščami uporabljate vse vrste standardne posode za kuhanje. Prav tako se posoda ne umaže s sajami, kar je značilno za plinske kuhalne plošče.

Tradicionalen izdelek

PLINSKE KUHALNE PLOŠČE

Plinske kuhalne plošče Midea so popoln dokaz, kako je možno izpopolniti tudi najbolj tradicionalen izdelek, toda vedno z zajamčeno najvišjo kakovostjo in profesionalnostjo izdelave. Izdelane iz jekla, kaljenega stekla ali steklokeramike se naše plinske plošče odlikujejo po svoji vsestranskosti, zato so enostavne za vgradnjo v vse vrste kuhinj.

Nepogrešljivi partner

VGRADNI POMIVALNI STROJI

Zahvaljujoč veliki prostornini in naprednim funkcijam bodo pomivalni stroji Midea postali vaš nepogrešljivi partner in velika pomoč pri vsakodnevnih opravilih v kuhinji. Ena od prednosti je tudi njihova zasnova.  Ne glede na izbrano sprednjo stran je vgradnja pomivalnega stroja enostavna, stroj pa se elegantno zlije s katero koli različico opreme kuhinje. Vsi načini pomivanja so optimalno zasnovani za čim večjo učinkovitost in čim nižjo porabo energije.


Visoko zmogljivi

PRALNI in SUŠILNI STROJI

Poenostavite svoje življenje kadarkoli in kjer koli. Oblačila posušite takoj po pranju. Nič več skrbi glede pranja oblačil v mokrih prostorih in deževnih dneh. Visoko zmogljivi sušilniki Midea s sprednjim polnjenjem so opremljeni z inovativno tehnologijo, s katero so dnevi, namenjeni pranju, lažji in udobnejši. Z Midea pralnimi stroji z bobnom s prostornino 51 l lahko naenkrat operete večjo količino perila in tako prihranite čas in delo.


Inovativen pristop

HLADILNIKI IN ZAMRZOVALNIKI

S hladilniki in zamrzovalniki Midea je kuhinja resnično najlepši prostor v vsej hiši: odkrijte celotno ponudbo naših hladilnih naprav. Zasnovani za vaše vsakdanje življenje. Naši hladilniki in zamrzovalniki vključujejo najboljše tehnologije, da bi vaša živila ostala zdrava in dalj časa sveža. Z Mideo lahko v celoti in varno izkoristite vsak kotiček svojega hladilnika, brez strahu, da bi nenehno dodajanje živil ali pogosto odpiranje vrat ogrozilo kakovost shranjene hrane.