Obarvajte svoje življenje

SCHOCK

Podjetje je leta 1979 izumilo pomivalna korita iz naravnega kamna in od takrat naprej venomer izpopolnjujejo svoj recept. 
ZAKAJ SCHOCK?

Ker so izumitelji pomivalnih korit iz naravnega kamna.
Ker imajo največ izkušenj na svetu na področju izdelave kamnitih pomivalnih korit.
Ker jim je mar za okolje in so zato ustvarili linijo korit Green Line.
Ker jim je mar za svoje stranke in zato širijo svojo ponudbo artiklov in njihovih barv.


Nemško podjetje

KDO JE SCHOCK?

Schock je nemško podjetje, ki so ga leta 1924 na bavarskem ustanovili trije bratje (Karl, Wilhelm in Hermann Schock). Podjetje je leta 1979 izumilo pomivalna korita iz naravnega kamna in od takrat naprej venomer izpopolnjujejo svoj recept, hkrati pa dodajajo nove artikle ter širijo svojo ponudbo. Leta 2022 so pod svoje okrilje dodali še dva podjetja, da bodo v prihodnosti razširili svojo ponudbo na kopalniško opremo ter začeli prodajati svoje artikle po vsem svetu. So tudi prejemniki številnih nagrad za svoje izdelke.

Vaš plus

LASTNOSTI POMIVALNIH KORIT

Material: Cristatur® ali Cristalite®
Načini vgradnje: podvgradni, ploskovno vsadni, vsadni in nasadni
Širina: 40 – 120 cm
Oblika: enojna (z/brez odcejalnika), enojna in pol z odcejalnikom, dvojna
Izvedba: leva, desna, kotna, okrogla, enojna in poljubna
Barve: mnoge (vse od belo bele, preko barvnih, do črno črne)


Linija pomivalnih korit

CRISTALITE®

Cristalite® je Schockova klasična linija pomivalnih korit, ki jih izdelujejo že vse od leta 1988. Korita so na otip rahlo hrapava ter kamnita in s tem spominjajo, da so izdelana iz granitnega kompozita – kremenovega kamna. Korita sestavljajo 70 – 75 % naravnega bavarskega kremenčevega peska, preostanek pa je iz sintetičnih smol, ki delujejo kot vezivo, ter barv, ki dajo koritu različne odtenke. Linijo Cristalite® dopolnjuje 16 modelov, na voljo so pa v desetih barvah.


Prestižnejša linija

CRISTADUR®

Prestižnejšo linijo pomivalnih korit Cristadur® izdelujejo že od leta 2005. Korita so na otip bolj gladka in satenasta, kar omogoča lažje čiščenje, saj se umazanija težje prime na površino, posledično pa voda tudi lepše odteka. Korita sestavljajo do 75 % fino mletega kremenčevega peska, sintetične smole ter barve. V liniji Cristadur® lahko najdete 42 modelov pomivalnih korit, ki so na voljo v devetih barvah.


Najnovejša in najprestižnejša linija

CRISTADUR® GREEN LINE

Najnovejšo in najprestižnejšo linijo Cristadur® pomivalnih korit pa lahko najdete pod oznako Green Line. Schock je to linijo prvič predstavil leta 2021 in izpostavil, da gre za linijo korit s poudarkom na ekološki osveščenosti, saj so korita sestavljena iz ~99 % naravnih, obnovljivih ali recikliranih surovin, njihova embalaža pa iz ~ 99 % kartona, od katerega je 74 % recikliranega. S to linijo so prav tako trgu predstavili najbolj črno in najbolj belo korito kar jih svet ponuja. Korita linije Green Line lahko najdete v 13-ih modelih in treh dodatnih barvah. Pri Schocku tudi reciklirajo vsa korita, ki jih prejmejo nazaj ter uporabijo materiale za ponovno uporabo.

Širok izbor

KUHINJSKE ARMATURE

Nobeno pomivalno korito SCHOCK ne sme biti brez ustrezne kuhinjske armature, zato Schock ponuja širok izbor vrhunskih in sodobnih armatur, ki zagotavljajo popolno ujemanje s pomivalnimi koriti. Schokova ponudba zajema armature, ki so lahko: Izvlečne ali neizvlečne, s tušem ali brez, klasične ali primerne za montažo pod oknom, kromirane, iz plemenitega jekla (z ali brez galvanske obdelave), pobarvane ali z dodatki iz naravnega kamna v barvi vašega kamnitega korita.


Široka paleta

DODATKI

Podjetje Schock za svoja korita nudi tudi široko paleto dodatkov kot so odcejalniki (silikonski ali kovinski), grelnik odcejalnika, rezalne deske (lesene, steklene ali iz umetnih vlaken), LED luči, dozirniki, cedila, košare, izlivno-prelivne garniture, dekorativne pokrove izliva, gumbe ekscentra, zamaške ter seveda tudi ustrezna sredstva za nego korit.