Intuitivna linija kuhinjskih aparatov

Electrolux

Znamka Electrolux se zavezuje k temu, da svojim strankam ponudi najboljšo izkušnjo namestitve v svojem razredu.
Uživate v kuhanju.
Uživate v okusnih jedeh.
Uživate v družbi najbližjih.

Družba Electrolux že sto let izboljšuje življenja ljudi z odkrivanjem dobrih okusov, nege in dobrega počutja svojih kupcev. Z nenehnimi inovacijami poskrbijo, da je namestitev kuhinjskih vgradnih aparatov, kot so pečice, kuhalne plošče, pomivalni stroji in hladilniki, čim bolj enostavna. 

Pečice

Olajšana priprava

Od serij 600 do 900 je na voljo celotna paleta vsestranskih pečic, ki olajšajo pripravo bolj zdravih, okusnejših in bolj trajnostnih obrokov. Izberite paro za pripravo zdrave hrane, brez kompromisov pri okusu. Parne pečice imajo vse tradicionalne nastavitve, ki jih poznate, vendar z možnostjo dodajanja pare v proces kuhanja. Kuhanje s parno pečico ni zapleteno – vse, kar morate storiti, je, da napolnite rezervoar z vodo, preden vstavite hrano, in izberete odstotek pare, ki ga želite vključiti.

Indukcijske kuhalne plošče

Skuhajte več naenkrat

Uživajte v več prostora, da ustvarite jedi, ki jih obožujete, s kuhalno površino FlexiBridge. Do štiri različna kuhališča lahko združite na eni enakomerni temperaturi. Ko torej pripravljate obroke za celo družino, vam ni treba skrbeti, da bo posoda preveč vroča ali mrzla. Lahko se sprostite in uživate v slastnih rezultatih. Kuhanje z indukcijo vam pomaga ustvariti okusnejše jedi v krajšem času.

Pomivalni stroji

Pripravljeni na prihodnost

Edinstvena satelitska oblika pršilne ročice zagotavlja učinkovito pomivanje in izpiranje vsakič znova. Dvojni mehanizem vrtenja nudi trikrat boljšo pokritost pršenja. Tako voda doseže tudi najbolj nedostopne kote v stroju. Pomivalni stroj ComfortLift je prvi te vrste, ki omogoča pripraven dostop do posode. Edinstven in inovativen dvižni mehanizem, ki omogoča dvig spodnje košare proti uporabniku, pomaga pri polnjenju in praznjenju stroja. Raziščite funkcijo preprostega dviganja, tri predale in eleganten videz stroja ComfortLift.

Pralni stroji

UniversalDose predal

Novi Electrolux UniversalDose predal za pralni stroj ima patentirano zasnovo, ki omogoča učinkovito raztapljanje vseh vrst pralnih sredstev, tudi kapsule PODS®. Čistilna moč pralnega sredstva je zagotovljena tudi pri kratkem pranju in pri nizkih temperaturah. Ne prilagajajte se pralnemu stroju; naj se pralni stroj prilagodi vam in vašim potrebam. 

POKONČNI BATERIJSKI SESALNIK


Brezžični Well Q

Vaš prostor je vaše zatočišče in pri Electroluxu so z razvojem nove generacije pokončnih sesalnikov želeli doseči, da bi bil vaš dom še bolj čist s še hitrejšim in enostavnejšim čiščenjem. Rešitev se imenuje Electrolux WELL Q. Aksialna tehnologija ciklonskega odpraševanja zagotavlja izjemno delovanje tekom celotnega čiščenja,tudi kadar je koš sesalnika že napolnjen. S preprostim dostopom do ročnega sesalnika in vse dodatne opreme vam brezžični sesalnik Well Q omogoča izredno hitro preklapljanje med čiščenjem tal in težje dostopnih predelov.