Vgradni

Gospodinjski aparati

Vgradni aparati ob svojih tehničnih lastnostih kuhinjo predvsem estetsko izpopolnijo.

Izbrane blagovne znamke

Naši partnerji

Z našimi partnerji poskrbimo za vaše TOP zadovoljstvo.

Dummy Image

Nape

Usklajene s kuhinjskimi elementi postanejo dekorativni element vaše kuhinje.

Dummy Image

Pečice

S svojimi funkcijami lahko zadovoljijo tudi najzahtevnejše kuharske mojstre.

Dummy Image

Pomivalni stroji

Različni tipi košar in pralni programi poskrbijo za TOP čistočo.

Dummy Image

Hladilniki

Ohranjajo svežino živil, glede na vaše navade pa prilagodijo hlajenje.

Dummy Image

Kuhalne plošče z vgrajeno napo

Poskrbijo, da se vonjave ne razširijo po prostoru.

Dummy Image

Vinske vitrine

Vaše vino bo ob vsaki priložnosti primerno ohlajeno.

KONEC DOBE KUHINJSKIH NAP

BORA

Konec dobe kuhinjskih nap je začetek večje svobode, lepote, funkcionalnosti in učinkovitosti v današnji kuhinji. BORA z odličnimi kuhalnimi ploščami in odvodi pare revolucionira vedenje in arhitekturo v kuhinji, kot življenjskem prostoru. Tako uživate na v svežem zraku pri kuhanju, po zaslugi inovativne tehnologije.

Živi #LikeABosch

BOSCH

Bosch je razvil hišne aparate, ki vam pomagajo živeti zdravo in trajnostno. Pameten pralni stroj, ki točno odmerja detergent. Hladilnik, ki svežo hrano ohranja dlje svežo. Pomivalni stroj, ki pere še posebej higiensko. Parne pečice za pripravo zdravih in uravnoteženih obrokov, bogatih z vitamini.

ODLIČNO NI DOVOLJ DOBRO

AEG

Izzivajo standarde in ustvarjajo inovacije, ki presegajo tisto, kar pričakujete od gospodinjskih aparatov. Z inovacijami, kot je tehnologija ProSteam®, ki pomaga ohranjati vaša oblačila sveža z 96 % manj vode, premikajo  meje dosegljivega in ustvarjajo pametne rešitve, zasnovane tako, da se odzovejo na vaš način življenja.

Prihodnost je tukaj

Airforce

Airforce je mlado, dinamično ter povsem italijansko podjetje, osredotočeno na profesionalne kuhinjske nape in indukcijske kuhalne plošče. Podjetje sestavljeno iz ljudi, ki ves čas intenzivno raziskujejo, kako biti še bolj napredni in inovativni, ter kako na področju nap in indukcijskih kuhalnih plošč še bolj izstopati na trgu.
Široka inovativnost

FALMEC

Kuhinjske nape Falmec v vseh načinih odvoda zraka in filtracije poskrbijo za eno od primarnih človekovih potreb: dihanje. Poglobljene raziskave, pozornost do detajlov pri oblikovanju in edinstvene tehnološke rešitve omogočajo popolno učinkovitost delovanja.

Life Simplified

GORENJE

Priznana slovenska znamka GORENJE se lahko pohvali s prestižnim mednarodnim odličjem Best Buy Award. Raziskava, izvedena v januarju 2021, je pokazala da ima GORENJE, po mnenju kupcev, najboljše razmerje med kakovostjo in ceno v kategoriji bele tehnike in gospodinjskih aparatov.
Intuitivna izkušnja kuhanja

ELECTROLUX

Na Švedskem zasnovani tako intuitivni izdelki, da vam pri delu z njimi ni treba razmišljati. Lahko le uživate. Kot vodilni dobavitelj gospodinjskih aparatov, ki že več kot 100 let oblikuje življenje na bolje, si prizadeva ustvariti zaželene rešitve in odlične izkušnje z izdelki in storitvami, ki obogatijo vsakdanje življenje ljudi in kakovost našega planeta.

SPECIALISTI ZA KUHINJSKE NAPE ŽE 30 LET

SICCABO

Siccabo je slovenska blagovna znamka in za seboj imamo že več kot 30 let izkušenj s področja kuhinjskih nap. Smo specialisti za kuhinjske nape saj so razvoj, tehnologija in dizajn naših nap zasnovani v Sloveniji. Več kot 60 modelov kuhinjskih nap se ponaša z odličnimi lastnostmi in vsaka izmed njih krasi kuhinjo na svoj način.

Eleganca, zmogljivost, zanesljivost

FOSTER

FOSTER je podjetje, ki je bilo ustanovljeno leta 1973 v vasici Brescello na severu Italije. Je vrhunska blagovna znamka, pri kateri lahko izberete prav vse aparate za vašo kuhinjo. V ponudbi nudijo tudi kolekcije celotnih linij, ki kuhinjo naredijo bolj povezano in skladno, saj se aparati med seboj estetsko dopolnjujejo.

Vrhunski, pametni, tehnološko napredni

Master Kitchen

Master Kitchen aparati imajo namen,  da vas spremljajo in vam pomagajo pri vašem raziskovanju svoje ustvarjalnosti ter pri utrjevanju vaših izkušenj v kuhinji. Pečice, mikrovalovne pečice, kuhinjske plošče, kuhinjske nape, pomivalni stroji, hladilniki. Master Kitchen vam ponuja veliko izdelkov, ki jih lahko izberete ločeno ali kot komplet, za celovito vizijo vaše kuhinje.

PAMETNE ZAMISLI POSTANEJO BLEŠČEČI REZULTATI

Midea

Midea je zavezana izboljšanju življenja na osnovi načela “Ustvarjanje vrednosti za kupce”. Midea se z željo, da bi izboljšala izdelke in storitve in polepšala ter izboljšala življenje, osredotoča na nenehne tehnološke inovacije. Vsako leto osvoji Midea na različnih svetovnih razstavah več kot 40 nagrad za oblikovanje, kot so Reddot, iF in Good Design Award.

Priročne rešitve

Vinske vitrine

Vaše vino bo ob vsaki priložnosti primerno ohlajeno.

Kavni aparati

Za vse, ki želite vrhunsko ekspreso kavo in obenem prestižni videz svoje TOP kuhinje.

SALAMOREZNICA

Zložljiva salamoreznica je vedno pri roki za TOP sendviče, narezke in popolno rezino pršuta.

TOP prednosti

Vsak si zasluži edinstven odtis!

Naše dolgoletne izkušnje in naši izbrani dobavitelji so zagotovilo za vaše zadovoljstvo

1
Izkušeni
strokovnjaki

Odlikujejo nas predanost, iznajdljivost in kreativni duh. Načrtovanja kuhinj se lotimo strokovno in natančno.

2
Stranka na prvem
mestu

Pri vsakem projektu vedno gledamo skozi oči stranke ter uskladimo želje potrebe in možnosti – pomemben nam je individualen pristop.

3
Ustvarjanje
harmonije

Edinstveno zasnovan projekt združuje dizajn, funkcionalnost in premium kakovost – saj le TOP kuhinja ustvarja harmonično vzdušje.

4
Poskrbimo
za vse

Vse želje in ideje uresničimo v praksi. Za vas uredimo natančne izmere na domu ter zaključimo z dostavo in montažo vaše kuhinje.