Kuhinjske nape

Falmec

Kuhinjske nape Falmec v vseh načinih odvoda zraka in filtracije poskrbijo za eno od primarnih človekovih potreb: dihanje.
Široka inovativnost
Popolnoma čist zrak
Tiha eleganca

Kuhinjske nape Falmec v vseh načinih odvoda zraka in filtracije poskrbijo za eno od primarnih človekovih potreb: dihanje. Poglobljene raziskave, pozornost do detajlov pri oblikovanju in edinstvene tehnološke rešitve omogočajo popolno učinkovitost delovanja, kar zagotavlja najboljšo kakovost zraka v vseh okoljih in situacijah.

Sistem za minimalno glasnost

Tišina v kuhinji

V kuhinjo lahko sedaj vnesete mir in tišino in izločite neželen hrup. Onesnaževanje s hrupom velja za enega prvih virov psihofizičnega stresa: Falmecova inovativna tehnologija sistema za zmanjšanje hrupa (NRS) ga odstrani. Rezultat tega ekskluzivnega sistema so kuhinjske nape, ki združujejo visoko sesalno zmogljivost z neverjetnim izboljšanjem akustičnega udobja. Napa ni le končno utišana, izboljšana je predvsem kakovost življenja v kuhinji.

Elle NRS

Tiha eleganca

Nova napa Elle NRS, ki jo odlikujeta precizen, a bistven dizajn in prefinjen mat črni zaključek, preplavi kuhinjo z dobrim počutjem in čustvi, zahvaljujoč svoji izjemni tišini. Sistem osvetlitve po celotni dolžini nape pomaga ustvariti kuhinjsko okolje, ki je tako prijetno kot funkcionalno.

Sistem E.Ion

Popolnoma čist zrak

Ta ekskluzivna tehnologija omogoča poustvarjanje atmosferskih ionov z nadzorovano bipolarno ionizacijo, ki naravno odpravljajo neprijetne vonjave in prispevajo k optimalnemu psihofizičnemu počutju v kuhinjskem okolju. Kuhinjske nape imajo vgrajen senzor E.ion, ki zaznava prisotnost hlapnih spojin, plinov, cigaretnega dima in vseh drugih škodljivih vonjav v prostoru. Ko jih zazna, začne samodejno prečiščevati in razkuževati zrak, dokler ga popolnoma ne očisti.
Circle.Tech

Filtracija ima novo obliko

Krog je simbol popolnosti, univerzalni simbol tistega, kar nima začetka ali konca. Po navdihu te oblike Falmec predstavlja novo linijo nap, ki vključuje sesanje in filtracijo v enem samem ohišju, kar omogoča največjo učinkovitost z minimalno obremenitvijo.

Light

Svetleča lahkotnost

Navdihnjena z načelom “manj je več”, je Light zaradi preprostosti edinstvena in vsestranska. Dva aluminijasta profila obdajata ultra ravno sesalno telo, zahvaljujoč uporabi nove tehnologije filtriranja zraka Multi-air in dve polici iz zadimljenega stekla. Led trakovi so vgrajeni v zunanje anodizirane aluminijaste profile, kar zagotavlja razpršeno osvetlitev po celotni površini nape in jo odlikuje s prijetnim svetlečim robom.