Eleganca, zmogljivost, zanesljivost

Foster

Eleganca, zmogljivost, zanesljivost in spoštovanje okolja. Za kakovost v vsakdanjem življenju.

Eleganca, zmogljivost, zanesljivost in spoštovanje okolja. Za kakovost v vsakdanjem življenju.

FOSTER je podjetje, ki je bilo ustanovljeno leta 1973 v vasici Brescello na severu Italije. Je vrhunska blagovna znamka, pri kateri lahko izberete prav vse aparate za vašo kuhinjo. V ponudbi nudijo tudi kolekcije celotnih linij, ki kuhinjo naredijo bolj povezano in skladno, saj se aparati med seboj estetsko dopolnjujejo. Drzne oblike aparatov so nastale s pridihom dobrega italijanskega oblikovalskega okusa in dizajna. Med njimi je tudi priznani italijanski oblikovalec ALESSI.

Visoka kakovost

ZAKAJ FOSTER?

Ker imajo pri dizajniranju svojih aparatov v mislih kuharje začetnike, prav tako so pa zelo naklonjeni tudi kuharskim mojstrom, kar dokazujejo s široko ponudbo kakovostnih plinskih kuhalnih plošč. S temi navdušujejo vse tiste, ki trdijo, da je hrana, skuhana na plinu, bolj okusna in prijetnejšega vonja.

Foster PVD

Barvno ujemanje

Foster zagotavlja barvno ujemanje pomivalnih korit, kuhinjskih armatur in kuhalnih plošč. Razvili so recept za izboljšanje nerjavnega jekla s fizikalnim procesom nanašanje pare, ki jim omogoča, da jeklu dajo tri barvne odtenke (zlato, bakreno in temno sivo), hkrati pa jekleno površino še bolj utrdijo in ji dajo še večjo odpornost na korozijo in obrabo.

Različne teksture PVD končnih obdelav

Različne teksture končnih obdelav

Satin je ime končne obdelave, kjer je jeklo elegantno brušeno v vzporednih linijah. Zmanjšana površinska hrapavost tega zaključka omogoča satenast občutek na dotik. Pod imenom Vintage lahko najdete produkte, ki so v retro stilu asimetrično obdelani z namenom, da jeklu dodajo karakter staranja in ga naredijo odpornega na praske. Za ljubitelje prestiža je pa v omejeni količini artiklov na voljo končna obdelava Brushed, ki da jeklu še bolj prefinjen občutek na dotik ter še enostavnejše čiščenje.

Poudarek na najmanjših podrobnostih

Široka ponudba zaključnih robov

Pri Fostru se zavedajo, da imajo ljudje različne preference, zato so se odločili, da naredijo velik poudarek tudi na najmanjših podrobnostih kot so robovi pomivalnih korit in kuhalnih plošč. Na voljo je več možnosti. Npr: Kjer rob sploh ni viden, kar velja za podvgradna korita ali kjer je rob viden, a ga na otip skoraj ni mogoče čutiti (Flush Top oz. FT). Gre za plosko vgradnjo pomivalnih korit in kuhalnih plošč in še mnogo več.

Linija S4000 Domino

Za tiste, ki nimajo veliko prostora

Za tiste, ki nimajo veliko prostora v kuhinji, so pri Fostru razvili inovativno modularno rešitev pod imenom S4000 Domino. Gre za linijo aparatov, ki se lahko poljubno združijo v eno celoto. Za tiste, ki želijo večnamensko kuhalno površino, je možna tudi kombinacija s plinsko kuhalno ploščo, Teppanyaki ploščo in/ali pomivalnim koritom Quadra.
Plinske kuhalne plošče

Fostrova posebnost

Plinske kuhalne plošče so Fostrova posebnost. Pri teh skušajo zadovoljiti še tako zahtevne profesionalne kuharje, zato v ponudbi nudijo kotne in klasične izvedbe. Najdete lahko plošče z enim kuhališčem ali pa večje plošče z dvema, tremi, štirimi ali celo petimi kuhališči. Večina jih je izdelanih iz plemenitega jekla, prav tako pa lahko najdete tudi steklene.

Indukcijske kuhalne plošče

Indukcija za vse

Foster misli na vse tudi pri izdelavi indukcijskih kuhalnih plošč, kjer ponujajo indukcije za vse, ki imajo v kuhinji manj prostora, prav tako kot tudi za tiste, ki jim prostor ni ovira. Prav tako lahko v ponudbi najdete tudi indukcijo v beli barvi.

Kuhinjske nape

Nepogrešljivi del vsake kuhinje

Kuhinjske nape so nepogrešljivi del vsake kuhinje, zato so se tudi pri Fostru odločili, da ponudijo nekaj modelov. Med običajne nape spadajo njihove vgradne kuhinjske nape, če pa želite biti nekaj posebnega, pa si vam na voljo tudi potopne nape, ki se ob neuporabi pospravijo v kuhinjski pult, vaša kuhinja pa tako postane še bolj pregledna in prostorna.