Make it wonderful!

FRANKE

Kuhinja je najpomembnejši del doma, kjer preživite največ svojega časa. Zakaj ne bi potem izbrali najboljših kuhinjskih elementov, ki vam bodo olajšali vaša vsakodnevna opravila.

Make it wonderful!

Kuhinja je najpomembnejši del doma, kjer preživite največ svojega časa. Zakaj ne bi potem izbrali najboljših kuhinjskih elementov, ki vam bodo olajšali vaša vsakodnevna opravila. Franke pomivalna korita so sinonim za najvišjo kakovost, inovacije, vrhunsko oblikovanje in sodijo v sam vrh evropskih izdelkov. Nudijo široko paleto različnih kuhinjskih korit in armatur, med katerimi bo zagotovo vsak našel nekaj zase.

priročno in zabavno

Svetovni prvaki med koriti

S Franke koritom in armaturo vam ne bo treba prositi za pomoč pri pomivanju posode, saj se bodo prostovoljci javili sami. Tako priročno in zabavno je delati v elegantnih kuhinjskih koritih Franke. Ultramoderna pomivalna korita so narejena iz nerjavnega jekla, Fragranita, Tectonita ali keramike in vsako po svoje dopolnjuje kuhinjo. Vsa so narejena iz izjemno trdnega materiala in enostavna za čiščenje. Franke pomivalna korita so na voljo v različnih velikostih, barvah ter možnostih vgradnje, tako da lahko kuhinjsko korito enostavno uskladite s preostalo kuhinjo.

individualni videz in značaj

Franke armature za vsak okus

V vsaki družini ima vsak otrok svoj individualni videz in značaj. Zakaj bi bilo pri ponudbi Franke armatur kaj drugače? Vse so zasnovane tako, da nudijo največjo stopnjo zanesljivosti, udobja, dolgotrajne uporabe in funkcionalnosti, razlikujejo pa so po materialih, barvnih kombinacijah, oblikah, fiksnih ali izvlečnih izlivih, funkciji pršenja in 360-stopinjskem vrtenju. Vse med seboj so sestre, vsaka pa ima eno lastnost, ki jo dela drugačno. V široki ponudbi raznovrstnih kuhinjskih pip Franke boste definitivno našli eno za svoj okus.

namenjena vsem vrstam opravil

Kuhinjska korita iz nerjavečega jekla

Korita iz nerjavečega jekla so ustvarjena v najrazličnejših oblikah in namenjena vsem vrstam opravil, saj lastnosti nerjavnega jekla omogočajo visoko raven higiene. Praktičnost, enostavna uporaba in preprosto vzdrževanje so lastnosti, ki jih pri nerjavnem koritu ne moremo spregledati. Pri Franke družini nerjavečih korit boste našli številne različne oblike, možnosti vgradnje in različne dodatke, ki bodo vašo kuhinjo še popestrili.

močnejša od kovine

Fragranite kuhinjska korita

Franke Fragranite pomivalna korita so močnejša od kovine, odporna proti sledem gospodinjskih izdelkov, odporna proti fizičnim udarcem gospodinjskih pripomočkov, odporna proti temperaturnim šokom in ostanejo enakega barvnega odtenka celotno življenjsko dobo.Posebni dodatek Sanitized® zagotavlja stalno 24-urno zaščito materiala in preprečuje rast bakterij. Ob vsakem koritu lahko izbirate med številnimi dodatki, ki bodo vašo kuhinjo še bolj popestrili.

Nova generacija materialov

Tectonite® kuhinjska korita

Franke je edini proizvajalec, ki je razvil in patentiral novo generacijo materialov Tectonite®. Tectonite® Franke je inovativen in patentiran sintetični material, ki zagotavlja odlično kakovost korita in sodoben videz.Tectonite® korita so odporna proti visokim temperaturam, odporna proti udarcem in madežem, imajo gladko površino, ki se enostavno čisti, barva korit je odporna na UV svetlobo in preprečuje, da bi korito zbledelo, poleg vsega pa se jih popolnoma enostavno zmontira.

Visokokakovostno korito

Fraceram kuhinjska korita

Si želite visokokakovostno korito, ki izpolnjuje vse zahteve profesionalnega kuharja? Potem so Franke keramična korita iz patentirane keramike Fraceram prava izbira za vas. Keramična korita Franke imajo trdo in odporno površino in so idelana rešitev za kuhinje z visokimi zahtevami. Keramika je lep material, ki harmonično deluje v katerem koli okolju – odlično se poda v moderno in tudi v klasično podeželsko kuhinjo. Večni sijaj Fracerama pa bo nedotaknjen ostal vso svojo življenjsko dobo.


Različni dodatki za korita

Odlični obroki, popoln red – vse združeno na enem mestu z ALL-IN

Franke je razvil mnogo različnih dodatkov za korita, ki pripravo hrano in čiščenje naredijo še lažjo in bolj zabavno. Eden izmed njih je tudi ALL-IN. Prilagodljiv sistem za kuhanje, ki vaše pomivalno korito spremeni v elegantno in igrivo delovno mesto. Zasnovan je tako, da v vašo kuhinjo in življenje prinese več kreativnosti in organiziranosti.