SPECIALISTI ZA KUHINJSKE NAPE

SICCABO

Siccabo je slovenska blagovna znamka in za seboj imamo že več kot 30 let izkušenj s področja kuhinjskih nap.

SPECIALISTI ZA KUHINJSKE NAPE
ŽE 30 LET

Siccabo je slovenska blagovna znamka in za seboj imamo že več kot 30 let izkušenj s področja kuhinjskih nap. Smo specialisti za kuhinjske nape saj so razvoj, tehnologija in dizajn naših nap zasnovani v Sloveniji. Več kot 60 modelov kuhinjskih nap se ponaša z odličnimi lastnostmi in vsaka izmed njih krasi kuhinjo na svoj način.

KUHINJSKA NAPA

NEPOGREŠLJIVI ELEMENT V KUHINJI

Če želite, da vaša kuhinja še dolgo časa ostane čista in takšna kot prvi dan, je za to nujna kuhinjska napa. Mnogi se sploh ne zavedajo, za kaj vse skrbi kuhinjska napa, in je med kuhanjem niti ne prižgejo. Poleg tega, da vsrka vonjave, poskrbi tudi za maščobe, ki se ustvarjajo med kuhanjem. Če kuhinjske nape ne bi prižgali, bi se vsa maščoba in para usedli na vaše kuhinjske omarice, oblačila, lase in po daljšem časovnem obdobju bi bilo to maščobo mogoče že dejansko občutiti.

INTEGRALE EVO

ELEGANTNA IN TIHA Z VSEMI FUNKCIJAMI

Kuhalna plošča z integrirano kuhinjsko napo INTEGRALE EVO je nova, posodobljena in še boljša kuhalna plošča podjetja Siccabo. Opremljena je z inovativnim V12 IQ dinamičnim motorjem, ki svoje delovanje opravlja z le 39 dB glasnosti. To vas ne bo motilo niti pri najtišjih opravilih v vaši kuhinji, saj je nivo glasnosti primerljiv s tišino v knjižnici. Povabite na večerjo prijatelje, med kuhanjem klepetajte ali pa poslušajte svojo najljubšo glasbo in verjemite, da boste zaradi nizke glasnosti skorajda pozabili da kuhate.

AURA

IKONA VAŠEGA KUHALNEGA OTOKA

Ikona vašega kuhalnega otoka, ki ne bo služila le filtriranju zraka, ampak bo s svojim izgledom popestrila celotno kuhinjo. Možnost štirih barvnih kombinacij omogoča prileganje prav vsaki kuhinji, okrogla oblika pa poveže vašo kuhinjo v popolno celoto. Poleg učinkovitega odstranjevanja neprijetnih vonjav in filtracije zraka, se lahko Aura pohvali z odlično razsvetljavo vaše kuhalne površine. Upravljanje delovanja in razsvetljave kuhinjske nape je možno na dotik ali na daljavo preko dalinjskega upravljalnika.

NOVA

ČRNA, MODERNA, ELEGANTNA

Vse to so lastnosti, ki opisujejo otočno napo Novo. Nov model kuhinjske nape v družini Siccabo, ki s svojimi čistimi in modernimi linijami običajno kuhinjo spremeni v moderno, elegantno in diha jemajočo kuhinjo. Dva led trakova ponujata popolno osvetlitev vaše delovne površine, poševna črna stekla pa poskrbita za drugačen in bolj moderen videz kuhinjske nape, hkrati pa tudi za manjše število poškodb. Črna eleganca bo vedno v modi, tako da je izbira nape Nova brezčasna in elegantna odločitev.

Stenska napa

VORTEX

Stenska napa Vortex je najzmogljivejša poševna napa, ki se edina lahko pohvali z dvojnim odsesavanjem zraka. Neprijetne vonjave zajema na dveh mestih, tako da ji popolnoma nič ne uide. Poleg dvojnega odsesavanja ima tudi možnost rotacije motorja, kar pomeni, da za njeno montažo ne potrebujete dimnika in lahko popolnoma samostojno krasi vašo kuhinjo.

Čist, svež in kakovosten zrak

ZAKAJ KUHINJSKA NAPA?

Kuhinja je prostor, v katerem se vonjave, para in okusi mešajo z vašim življenjem. Moderen način življenja je kuhinjo vrnil v središče dogajanja v vašem domu. Tam se družina največ zadržuje, veliko prijateljev pride na večerje in skupaj ustvarjate nove spomine. V takem prostoru si vsak želi čist, svež in kakovosten zrak. Za vse to poskrbi kuhinjska napa.

Kuhinja je srce doma

SKRBIMO ZA VAŠO KUHINJO

Kuhinja je srce doma – najpomembnejši prostor v domu. Družina se tam največ časa zadržuje in ustvarja skupne trenutke. Pomembno je, da je v skupnem prostoru primerna klima oziroma čist in svež zrak. Že samo z dihanjem onesnažujemo zrak, ko temu dodamo še gretje hiše in kuhanje, ki ustvarja vlago in maščobe, stanje še poslabšamo. Vse to lahko z našimi kuhinjskimi napami in ustreznimi filtri prefiltriramo in očiščen zrak vrnemo nazaj v prostor ali pa ga odvedemo iz prostora.